Login Website

Bedrijfsgegevens

De bedrijfsgegevens worden gebruikt om een account aan te maken. De naam, het emailadres en het telefoonnummer dat u invult zal als contact gebruikt worden voor meldingen en vragen vanuit Zynyo.


Factureringsgegevens

De factureringsgegevens worden gebruikt voor het opstellen en versturen van rekeningen. U kunt deze desgewenst aanpassen ten opzichte van de bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld als u de rekeningen graag op een ander emailadres ontvangt dan het email adres van de contactpersoon.

Beheerder

De beheerdersgegevens worden gebruikt om inloggegevens voor uw eerste gebruiker aan te maken. Deze gebruiker krijgt de beheerdersrol en kan nieuwe gebruikers aan uw account toevoegen. De beheerder kan ook instellingen aanpassen en de ondertekenverzoeken van alle gebruikers onder uw account inzien.


Ondertekenaar offerte

Wanneer u deze registratie volledig heeft doorlopen wordt er een offerte opgesteld die digitaal ondertekenend moet worden via ons platform. De offerte wordt standaard naar de beheerder gestuurd. Mocht de offerte door een ander persoon ondertekend moeten worden, kunt u de ondertekenaar hieronder aanpassen.